DANCERSAGENCY - PROFESSIONEEL ENTERTAINMENT

YOU'VE GOT THE THEME, WE'VE GOT THE TEAM! 

Wij beschikken over een professionele cast van dansers, freestylers en artiesten in diverse stijlen. Deze cast brengt de perfecte sfeer op elk - en dus ook UW - evenement. DancersAgency biedt op maat gemaakte spektakels en shows aan die worden opgesteld op basis van de noden en het budget van de klant. Wij maken van elk evenement een onvergetelijk moment, voor zowel de organisatoren als de deelnemers.
DancersAgency staat onder leiding van Karlijne Provinciael, en onder artistieke leiding van Mike Alvarez, een bekend danser en choreograaf in België en daarbuiten. Als vaste waarde in het vak zorgt hij altijd voor een op maat gemaakt concept dat tot in de puntjes is uitgewerkt. 
DancersAgency is een agentschap dat professionaliteit hoog in het vaandel draagt. Wij werken uitsluitend samen met professionele dansers en artiesten. Op deze manier kunnen wij steeds een goed eindresultaat garanderen dat volledig aansluit bij de verwachtingen van de klant.
Alle concepten die worden aangeboden kunnen aangevuld worden met volgende extra's:
- Dansers  (alle stijlen)
- Artiesten (steltenlopers, vuurspuwers, snake charmers, DJ, live muzikanten ... ) 
- Acrobaten (aerial acrobaten, Main à Main act, Handbalancing act, contortionisten, equilibristen, ... ) 
- Concept Hosting/ elite hosting voor ontvangst / Sampling / Tasting
-...

Wij werken elke event uit met een team van professionele Make-Up artiesten en costume designers
 
Bovendien zijn we SUPERTROTS  op de gloednieuwe samenwerking met 'jamesdemusical' een programma van James Cooke waarin wij de choreografieen hebben gemaakt en waarin je onze dansers (jong en oud) kan zien schitteren binnenkort op play4!

GET IN TOUCH WITH US!