NIGHTLIFE - ACTS - GOGO DANCERS

Nightlife acties kunnen onder verschillende vormen:


Personeelsfeesten:

DancersAgency biedt een show/dans-act aan die gedurende de avond kan worden uitgevoerd. Hierbij zijn verschillende mogelijkheden; zo kan de dans-act of performance plaatsvinden tijdens de receptie, het diner, of net na het diner. Wilt u dat uw publiek na het diner zich begeeft naar de dansvloer om het feest in gang te zetten? DancersAgency doet dit voor u! Wij creëren een act/performance die de mensen laat verbazen en hen zin geeft om het feest te starten. Een spectaculaire choreografie met professionele dansers (breakdancers - poppers - lockers) voor een originele start van de avond om jullie avond extra entertainment te bezorgen en de mensen uit hun stoelen te krijgen om naar de dansvloer te gaan. Ambiance verzekerd! 

Hierbovenop bieden wij zowel ​classy/sexy dansers & danseressen aan die, wanneer het feest gelanceerd is, zorgen voor extra animatie d.m.v.  freestyle passages (op specifieke voorziene podia) gedurende het avondfeest zelf. 

Discotheken: 

Wij bieden zowel ​classy/sexy dansers/danseressen aan voor freestyle passages (op specifieke podia) in uw discotheek. Daarbovenop creëert DancersAgency ook dans-acts die uitgevoerd worden tijdens de nacht. Een spectaculaire choreografie met professionele dansers (breakdancers - poppers - lockers) voor een originele start van de avond om jullie (thema)avond te accentueren en een extra boost te geven.

Onze dansers kunnen eveneens zorgen voor tastings en samplings tijdens het freestylen of na de act.

Alle concepten die worden aangeboden kunnen aangevuld worden met volgende extra's:
- Artiesten ( Steltenlopers, vuurspuwers, Man met slang, DJ, ... ) 
- Acrobaten (Aerial dancers, Main à Main act, Handstand act, contortionisten, equilibristen, ... ) 
- Hosts voor ontvangst / Sampling / Tasting
- Volledige costumage in thema van uw event
- Professionele bodypaint en Make-Up artiesten

GOGO DANSERS VOOR UW EVENEMENT? VRAAG HIER UW OFFERTE! 


---------------------------------------------------------------------------------------------------------


NIGHTLIFE - ACTS - GOGO DANCERS